top of page
realisaties-tuinaanleg-provoost-steenkorven-blauwsteen-web

Meyus Traverses in Klerken (West-Vlaanderen) is uw referentie in trendy steenkorven

Moderne schanskorven als sfeermakers
Steenkorven, schanskorven of gabions vormen een leuk alternatief voor een traditionele haag of een gewone omheining. Ze geven een unieke, moderne sfeer aan uw tuin en zorgen voor een groot gevoel van privacy.

Meyus Traverses in Klerken heeft moderne gegalvaniseerde boxen gevuld met stenen naar keuze. Wij bieden een uitgebreid gamma keien aan. U personaliseert uw gegalvaniseerde box zodat de uitstraling ervan perfect bij de vormgeving van uw woning en tuin past.

Wij plaatsen uw gabion vakkundig, met precisie en met oog voor stabiliteit. Wij bouwen enkel steenkorven die jarenlang 40 meegaan. U beleeft over 50 jaar nog steeds plezier aan een gabion van Meyus Traverses.

Onze schanskorven zijn niet alleen decoratief, ze hebben ook een hoge functionele waarde. Deze bijzondere schutting doet dienst als geluidsmuur én zorgt voor een veilig gevoel.
Bent u gewonnen voor het idee van een duurzame schanskorf die er jarenlang als nieuw zal uitzien? Bekijk onze website en contacteer ons via onze contactpagina.

Duurzame gabions

Een afsluiting met stenen is een echte trend. Het past zowel in een landelijke als moderne tuin en vraagt weinig of geen onderhoud.

Schanskorven bestaan er in veel maten en soorten. U bepaalt zelf de lengte, breedte en hoogte. Meyus Traverses maakt uw steenkorf op maat. Wij staan bovendien garant voor lage prijzen en een hoge kwaliteit. Gabions zijn ook duurzaam en recycleerbaar. U kiest dus niet enkel voor een praktische én esthetische oplossing, maar ook voor een milieuvriendelijke afscherming van uw tuin.

Meyus Traverses in Klerken is uw partner in een stenen afsluiting op maat, zowel voor particulieren als bedrijven.


Bent u op zoek naar een degelijke en mooie schanskorf? Wij maken met plezier steenkorven, schanskorven en gabions op maat. Neem voor een gratis prijsofferte en voor meer informatie contact met ons op via onze website.

Wij zijn actief in de regio:

  • Klerken

  • Diksmuide

  • Kortemark

  • Roeselare

  • Middelkerke

  • De Panne

  • Koksijde

  • Nieuwpoort

  • Lichtervelde

bottom of page